ЗАСОБИ МОВЛЕННЄВОГО ВПЛИВУ В СИНКРЕТИЧНИХ ЖАНРАХ ПОЛІТИЧНОГО АГІТАЦІЙНОГО ДИСКУРСУ - Билінська, Олександра (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2017)
У статті представлено аналіз мовних засобів реалізації сугестивного впливу в агітаційних жанрах політичного дискурсу. Виокремлено лексичні та граматичні мовні засоби та репрезентовано їх впливовий потенціал у політичних текстах, зокрема в мовленнєвих жанрах синкретичного типу, що дозволяє використання різноманітних мовних засобів та одиниць завдяки великому обсягу та поліфункційності. Висвітлено і розглянуто основні вербальні маркери мовленнєвого впливу в текстах цього типу, наявні в передвиборних кампаніях за період останніх 10 років (2006-2016).