ПРОГРАМА ІІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СЛОВЯНСЬКІ НАУКОВІ ЧИТАННЯ: ЛІТЕРАТУРОЗНАВЧИЙ ТА ЛІНГВОКУЛЬТУРОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТИ» - Черноіваненко, Євген (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2020)
ПРОГРАМА ІІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СЛОВЯНСЬКІ НАУКОВІ ЧИТАННЯ: ЛІТЕРАТУРОЗНАВЧИЙ ТА ЛІНГВОКУЛЬТУРОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТИ» присвяченої пам’яті видатного вченого, доктора філологічних наук, професора Арнольда Олексійовича Слюсаря: до 90-річчя від дня народження