ВЕРБАЛІЗАЦІЯ ПСИХОПАТОЛОГІЇ ПЕРСОНАЖА В РОМАНІ СТІВЕНА КІНГА «ЩО ВПАЛО, ТЕ ПРОПАЛО» - Бондаренко, Яна (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2019)
У статті розглядається вербалізація психопатології персонажа в романі Стівена Кінга «Що впало, те пропало». Аналізується викривлена Я-концепція персонажа, спотворення традиційних ціннісних концептів і гіпертрофія власних ключових ціннісних концептів, а також індивідуальні концептуальні метафори.