ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ УКЛАДЕННЯ АНГЛІЙСЬКО- УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКОГО СЛОВНИКА СТОМАТОЛОГІЧНИХ ТЕРМІНІВ - Дев’ятко, Юлія (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2016)
У статті висвітлено проблеми, що виникають під час написання словникових статей, та питання комп’ютерного забезпечення для реалізування проекту укладання словника. Також у роботі розглянуто питання, які стосуються алгоритму укладання електронного багатомовного словника стоматологічних термінів, розроблення його макро-, медіо- й мікроструктури та лексикографічних параметрів. Статтю адресовано перекладачам, термінологам, студентам та всім, хто цікавиться стоматологічною термінологією.