ШЛЯХИ ФОРМУВАННЯ ЛІНГВОКРАЇНОЗНАВЧОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ НА ЗАНЯТТЯХ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ - Судук, Ірина; Литвин, Наталя; Титова, Марія (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2016)
У статті окреслено шляхи формування лінгвокраїнознавчої компетенції студентів-іноземців І-ІV курсів, розроблено методику введення лінгвокраїнознавчої інформації до навчального матеріалу, подано способи пояснення безеквівалентної лексики, фразеології, розглянуто методи роботи з текстами, які містять лінгвокраїнознавчу інформацію.