БЕРНАРД ШОУ – ПОЧЕСНИЙ ТІЛЬ ОЙЛЕНШПІГЕЛЬ (ШТРИХ ДО ПОВНОЇ БІОГРАФІЇ БРИТАНСЬКОГО ДРАМАТУРГА) - Соколянський, Марк (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2016)
У статті висвітлюється маловідомий, проігнорований біографами Бернарда Шоу факт присудження славетному британському драматургу у 1950 році звання почесного громадянина німецького міста Мьольн; викладається історія цього присудження