АНТРОПОНІМІКА РОМАНУ ГАСТОНА ЛЕРУ «ТАЄМНИЦЯ ЖОВТОЇ КІМНАТИ» - Чекалов, Кирило (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2016)
У статті аналізуються імена основних персонажів роману Гастона Леру «Таємниця Жовтої Кімнати» з циклу «Пригоди Рультабийля», а також співвідношення головного героя і автора