ПРАГМАДИСКУРСНИЙ МОДУС ЗАПЕРЕЧЕННЯ В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ - Татаровська, Олеся (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2023)
Пропоноване дослідження зосереджено на цільових студіях функціювання заперечення в корпусі та дискурсі, які проєктують об’єкт вивчення – множинне заперечення в англійській мові – у сув’язі філософії, діалектики та поетики його онтологічної сутності, його системної організації у площині системно-дискурсної парадигми знання.