НЕЙРОННІ АСОЦІАТИВНІ АКТИВАТОРИ РЕКЛАМНОГО ВПЛИВУ: ФОРМУЛА ВИЯВЛЕННЯ СТУПЕНЯ ІНТЕНСИВНОСТІ - Кутуза, Наталя (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2017)
У статті розглянуто специфіку впливу в аспекті нейромаркетингу, окреслено основні методи, головні постулати нейромаркетингу та його зв’язки з іншими науками. З’ясовано маніпулятивний потенціал нейромаркетингових технологій у різних впливових дискурсах. Наголошено на вагомості експериментальних досліджень при конструюванні рекламних повідомлень. Запропоновано формулу виявлення ступеня інтенсивності нейронної активності мозку при сприйнятті реклами із заcтосуванням таких технологій.