ПРАГМАТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ АНТРОПОНІМІВ У П’ЄСАХ НЕДИ НЕЖДАНОЇ - Корольова, Валерія (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2019)
У пропонованій статті окреслено особливості антропонімікону в сучасній драматургії Неди Нежданої, визначено його функційне й прагматичне навантаження, з’ясовано авторські тенденції в доборі найменування дійових осіб. Окреслено комунікативні ситуації, за яких антропоніми впливають на прагматичні параметри спілкування