МОДЕРНІЗАЦІЯ ЛІНГВІСТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ НА ЗАСАДАХ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСВІТИ (РЕЦЕНЗІЯ) - Кульбабська, Олена (Вісник Одеського національного університету. Філологія, 2019)
(Рец. на монографію: Ефективні технології навчання у лінгвістичній підготовці майбутніх фахівців : монографія / авт. кол. : О. Семеног, В. Герман, Н. Громова, О. Рудь, І. Левенок, Н. Пономаренко, М. Ячменик; за заг. ред. О. Семеног. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2018. – 376 с.)